Diensten

━━

Onze diensten zijn toegespitst op uw specifieke situatie. Hierbij voorzien wij u van een allround service die voldoet aan al uw eisen en
verwachtingen. Als notaris in Haarlem bieden wij u diensten aan op verschillende rechtsgebieden.

Onroerend goed

Ons kantoor verleent de meest voorkomende diensten op het gebied van onroerend goed in de particuliere markt. Wij voorzien u van een allround service die voldoet aan de eisen en uw verwachtingen bij deze zaken.

Ondernemingsrecht

Wij verstrekken advies over de rechtsvorm: denk aan een stichting, een vereniging of een besloten vennootschap, over de inhoud van de statuten én de juridische (on)mogelijkheden conform de wet. Klik om meer te lezen over ondernemingsrecht en onze dienstverlening.

Familierecht

Bij het leven kunt u denken aan een geboorte, een huwelijk of samenwonen, het doen van schenkingen of het opstellen van een levenstestament. Ons kantoor staat u graag bij in alle mogelijke familiegebeurtenissen en de veelvoorkomende diensten. Klik om verder te lezen en lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Erfrecht

Helaas kent het leven ook tegenslagen en verdriet, laat ons u adviseren over wat hier bij komt kijken op juridisch vlak. Wij ontzorgen graag uw zorgen bij bijvoorbeeld, het opstellen van een testament en/of de afwikkeling van uw nalatenschap. Klik om verder te lezen en lees wat wij voor u kunnen betekenen.